top of page
ua-monster-01.png

Tjänster

Ume Audio System ser till att din idé blir till verklighet. Vi erbjuder en rad olika tjänster, däribland uthyrning av ljud-, ljus-, och scenutrustning, bildlösningar, backline, DJ-kit samt teknisk personal. 

Vi skapar minnesvärda upplevelser utifrån dina behov och förutsättningar.

verket6.jpg

Konsert

Ume Audio kan livemusik. Vi gör allt från festivaler, enskilda konserter och turnéer till skolavslutningar, pub-trubadurer och jazziga mingel.

Let there be live!

verket5.jpg
17553828_10155106114926753_8483945301977
Konsert
video Shoot
Filmproduktion

Video &
Streaming

 Streaming och videoinspelningar är nu viktigare än någonsin. Vi ser till att du och din idé kommer nära även i en tid av distans. Ställ inte in dina evenemang, paketera om dem!

Video/Streamin
Skål

Fest

Bröllop, företagsfester, studentskivor och jubilarer. Oavsett tillfälle ser vi till att det blir ett riktigt kalas. Ume Audio levererar kompletta ljud-, och ljuslösningar, DJ-utrustning med tillhörande DJ, trådlösa mikrofoner och rökmaskiner. 

DJ
Underground Club
Fest
presentation
226445_Volvo_Car_Group_President_CEO_H_k

Presentation

Konferenser, seminarium, presentationer, föreläsningar och tal. Ume Audio hjälper dig inte bara att nå ut med ditt budskap på ett snyggt sätt, utan hjälper dig även att förstärka det. Vi har olika typer av bildskärmar, LED och trådlösa mikrofoner.

kung_edited.jpg
Presentation

Teater &

Dans

Teaterföreställningar, revyer, studentspex, dansuppvisningar och operor. Starka uttryck kräver sin tekniska motsvarighet.

Hoppa Dancer
Dirigent på scenen
Teater & Dans
_DSF0355.jpg
Trumset

Uthyrning &
Installation

Letar du efter något särskilt? Vi har ett brett lager med det mesta inom ljud, ljus och scen. Hyr per timme, dag, vecka, månad eller säsong! Du väljer själv om du vill hyra direkt från vårt lager eller om du även vill ha hjälp med leverans och installation.

Podium
Uthyrning
bottom of page